T. 0182 - 382222

Ons Team

Wie zijn wij?

Onze praktijk is een kleine groepspraktijk waarin drie tandartsen werken. Onze missie is samen te vatten in de slogan: uw mond – mooi en gezond. Onze kernwoorden zijn: kwaliteit, zorg, aandacht en klantvriendelijkheid. Wij hechten groot belang aan de vertrouwensrelatie met onze cliënten en doen er alles aan, hun een behandeling te geven waarin zij zich op hun gemak en veilig voelen. We leggen bijvoorbeeld graag tijdens de behandeling uit wat we gaan doen en waarom. Omdat onze praktijk niet al te groot is, kennen wij de meeste van onze cliënten persoonlijk.

Wij hebben bij de behandelingen niet alleen de reparatie van tanden en kiezen voor ogen, wij wensen onze cliënten een mooi en gezond gebit toe. Immers, tanden en kiezen zijn niet alleen nodig om te kunnen eten of praten, maar mooie tanden geven ons meer zelfvertrouwen. Daarnaast heeft een gezond gebit ook een positief effect op onze algehele gezondheid. Mensen die hun gebit verwaarlozen, doen zichzelf daarom tekort.

Dat is de reden dat wij kiezen voor de best mogelijke tandheelkunde. Wij volgen cursussen om ons nog meer te bekwamen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. De tandartsen in onze praktijk hebben naast de algemene tandheelkunde vaak hun eigen specialisme. Ook zijn wij lid van het kwaliteitsregister voor tandartsen, een waarborg voor onze cliënten dat we vakbekwaam zijn en blijven.

Het gezond houden van uw gebit begint met preventie. Onze preventie-assistentes zijn ervoor opgeleid, de cliënten bewust te maken van hun mondhygiëne, van ingesleten (poets)gewoontes en hun gezonde mondzorg aan te leren. Het is van groot belang dat de bewustwording op dit terrein groeit. Want veel liever dan repareren voorkomen wij cariës en tandvleesproblemen. Graag kijken we samen met u naar wat het beste en mooiste is voor uw gebit. De keuze is natuurlijk uiteindelijk aan u.

Tandarts van es schoonhoven | Edwin van Es

Edwin van Es

Tandarts
Eigenaar

Bertina van Es

Praktijkmanager

FKF_7050

Joëlle Treure

Preventieassistente

Annemarie van de Vlies

Tandartsassistente

Jolanda Staat

Tandartsassistente